Eia Uus: Veneetsia, Itaalia. “Hooajaväline reisija”

Rubriigis “Hooajaväline reisija” avaldame lühikesi reisikirju paikadest, kuhu Edasi kaasautorid satuvad turismi madalhooajal.

Minu teadmised piirdusid sellega, kuidas 1990ndatel läks Eestist muudkui teele bussireise, kus inimestel olid pikaks sõiduks oma konservid kaasas, et ei peaks tee peal kallist Euroopa toitu ostma. Need konservi- ja bussiinimesed viidi siis hordidena väikesele saarekesele, mis vaevu nina vee peal hoidis. Seal olevat peaväljakul tuhanded tuvid ja kanalid haisevat kohutavalt. Söök olevat uskumatult kallis, sest minna pole kuhugi, vesi igalt küljelt ees, seega saab turiste nöörida.

Loe edasi: https://edasi.org/174250/eia-uus-veneetsia-itaalia-hooajavaline-reisija/

Tags:

No responses yet

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Latest Comments